Δελτια Τυπου

Εξαιρετικά σημαντικό και ουσιαστικό το Συνέδριο της ΝΔ στην Κέρκυρα

Σε δηλώσεις για το μεγάλο Συνέδριο που διοργανώνει η Νέα Δημοκρατία στην Κέρκυρα με τίτλο «ΙΟΝΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ για την Κέρκυρα, τους Παξούς και τα Διαπόντια Νησιά» προέβη ο πρ. Βουλευτής Κερκύρας της ΝΔ, Στέφανος Γκίκας .

Ο κ. Γκίκας αναφέρθηκε στην σπουδαιότητα του Συνεδρίου και κάλεσε τους πολίτες να έλθουν στο Ξενοδοχείο Corfu Holiday Palace στο Κανόνι, την Κυριακή 20 Μαΐου 2018, από το πρωί, να παρακολουθήσουν τις εργασίες του Συνεδρίου και φυσικά την Ομιλία του Προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη, που θα είναι παρών.

Ο κ. Γκίκας τόνισε ότι πρώτη φορά γίνεται στην Κέρκυρα με οργανωτή την ΝΟΔΕ, ένα τόσο ευρύ Συνέδριο με συμμετοχή του Προέδρου του Κόμματος, 40 και πλέον ομιλητών μεταξύ των οποίων 5 Βουλευτών Τομεαρχών της ΝΔ, όπου παρουσιάζονται ζητήματα κρίσιμα για την Κέρκυρα σε τέσσερεις πολύ ευαίσθητους τομείς, όπως είναι ο Τουρισμός, ο Πολιτισμός, οι Υποδομές και ο  Πρωτογενής Τομέας με τον Κερκυραϊκό Ελαιώνα.

Ανέφερε ότι επιστημονικοί, θεσμικοί, κοινωνικοί, επαγγελματικοί και πολιτικοί φορείς, θα παρουσιάσουν τους προβληματισμούς τους, τις προτάσεις τους και τις ιδέες τους και μέσα από ένα γόνιμο διάλογο και επεξεργασία θα διατυπωθούν οι προγραμματικές δεσμεύσεις της ΝΔ για την Κέρκυρα τους Παξούς και τα Διαπόντια Νησιά.