Δελτια Τυπου

Επίσκεψη Στέφανου Γκίκα στους Παξούς. Συνάντηση με τον Δήμαρχο Παξών

Επίσκεψη στους Παξούς πραγματοποίησε το διήμερο 5 – 6 Οκτωβρίου 2016 ο πρ. Βουλευτής της ΝΔ Στέφανος Γκίκας. Ο κ. Γκίκας  είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο Παξών Σπύρο Βλαχόπουλο, επαφές με κομματικά στελέχη, ενώ περιόδευσε στις κοινότητες του Νησιού. Συμμετείχε επίσης σε εκδήλωση της Φιλαρμονικής Παξών. Κατά την επίσκεψή του στο Δημαρχείο Παξών, ο κ. Γκίκας ενημερώθηκε για την εξέλιξη των θεμάτων που είχε καταθέσει πέρσι με Ερωτήσεις του στην Βουλή, όπως το έργο της αποχέτευσης Παξών, η διαχείριση των απορριμμάτων κ.α.

Μιλώντας σε τοπικά ΜΜΕ, ο κ. Γκίκας μεταξύ άλλων δήλωσε:

«Στο πλαίσιο των επαφών μου με τις κοινότητες του Νομού μας, επισκέφτηκα το παρελθόν διήμερο τους Παξούς όπου είχα την ευκαιρία να συναντηθώ με πολλούς φίλους, να επισκεφτώ τον Δήμαρχο κ. Σπύρο Βλαχόπουλο και να συζητήσω με κομματικά μας στελέχη για τις πολιτικές εξελίξεις.
Ειδικότερα, στην συνάντησή μου με τον Δήμαρχο Παξών, συζητήσαμε το ζήτημα του αποχετευτικού, για το οποίο είχα υποβάλει πέρσι Ερώτηση στη Βουλή και το οποίο πήρε παράταση μέχρι 31-12-2016 , το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων που παραμένουν στοιβαγμένα στα κοντέινερ για να μεταφορτωθούν, αλλά δεν γίνονται δεκτά ούτε στο Τεμπλόνι, ούτε στην Ήπειρο, το ζήτημα του χωροταξικού σχεδιασμού των Παξών, που είναι φλέγον και βέβαια το πάντα επίκαιρο θέμα της θαλάσσιας συγκοινωνίας. Ανέφερα στον κ. Δήμαρχο ότι στο πλαίσιο των δυνατοτήτων μου, θα προσπαθήσω να προωθήσω ζητήματα σε συνεργασία με τους αρμόδιους Τομεάρχες Βουλευτές του κόμματός μου.»