Δελτια Τυπου

Από Τετάρτη 31/3 η Παράδοση των επόμενων 34 Εργατικών Κατοικιών

Συνάντηση με τον Διοικητή του ΟΑΕΔ, Σπύρο Πρωτοψάλτη και τον Διευθυντή Τεχνικών Υπηρεσιών του Οργανισμού, Βασίλη Καρβούνη είχε σήμερα στην Αθήνα ο Βουλευτής Κέρκυρας της Νέας Δημοκρατίας, Στέφανος Γκίκας.

Ο Βουλευτής ενημερώθηκε ότι ολοκληρώθηκε η σύνταξη των Παραχωρητηρίων των 34 επόμενων εργατικών κατοικιών και η παράδοση στους δικαιούχους θα ξεκινήσει την Τετάρτη 31/3.

Μετά το πέρας της συνάντησης ο Στέφανος Γκίκας προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Όπως είχαμε δεσμευθεί, η παράδοση των εργατικών κατοικιών στους δικαιούχους συνεχίζεται. Έτσι, παρελήφθησαν σήμερα τα Παραχωρητήρια (Σύμφωνα Παράδοσης Κατοικίας προς Χρήση) για τις επόμενες 34 κατοικίες και από την Τετάρτη/ Πέμπτη ξεκινάει η παράδοση στους δικαιούχους.

Επιθυμώ να ευχαριστήσω τον Διοικητή του ΟΑΕΔ κ. Πρωτοψάλτη και τον κ. Καρβούνη, τους υπεύθυνους του έργου του ΟΑΕΔ στην Κέρκυρα και τον εργολάβο του έργου για την τήρηση του χρονοδιαγράμματος.

Η προσπάθειά μας επικεντρώνεται τώρα στην παράδοση άλλων 34 κατοικιών, οι οποίες καλώς εχόντων των πραγμάτων θα είναι έτοιμες και θα ξεκινήσει η παράδοσή τους τέλος Απριλίου.»