Δελτια Τυπου

Λύθηκε το οξύ Πρόβλημα Στέγασης στο Σχολείο Παξών

Με αφορμή την έγκριση και δεύτερης αίθουσας προκάτ, από την Κτηριακές Υποδομές Α.Ε. για την στέγαση μαθητών στο Νηπιαγωγείο και Δημοτικό Σχολείο Παξών, ο Βουλευτής Κέρκυρας της Νέας Δημοκρατίας, Στέφανος Γκίκας, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Πριν από ένα μήνα, ο Δήμαρχος Παξών, Σπύρος Βλαχόπουλος, κατά την επίσκεψή μου στο νησί, έθεσε το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει το Νηπιαγωγείο και Δημοτικό Σχολείο Παξών λόγω της έλλειψης αιθουσών διδασκαλίας.

Άμεσα, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΤΥΠ Α.Ε., Θανάσης Γιάνναρης, μετά από επικοινωνία που είχαμε, ανταποκρίθηκε στο αίτημα του Δήμου και ενέκρινε την παροχή μιας αίθουσας διδασκαλίας.

Σήμερα είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι επισκέφθηκα τον κ. Γιάνναρη, του έθεσα εκ νέου το ζήτημα και ενεκρίθη και η δεύτερη αίθουσα διδασκαλίας προκάτ, η οποία τίθεται στη διάθεση του Δήμου Παξών για την κάλυψη των αναγκών του Σχολείου.

Επιθυμώ να ευχαριστήσω τον κ. Γιάνναρη, διότι με την θετική ανταπόκρισή του λύνεται το οξύ πρόβλημα στέγασης μαθητών στο Σχολείο Παξών.

Οι αίθουσες θα φθάσουν στους Παξούς τις επόμενες εβδομάδες, έτσι ώστε να βρίσκονται στην σχολική εγκατάσταση τον Σεπτέμβριο, κατά την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.»