Δελτια Τυπου

Ο Στ. Γκίκας σε Πρωτοχρονιάτικες Πίτες Κερκυραϊκών συλλόγων και οργανισμών

Σε Πρωτοχρονιάτικες Πίτες Κερκυραϊκών συλλόγων και οργανισμών συμμετείχε την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013, ο Τομεάρχης Εθνικής Άμυνας της ΝΔ Στέφανος Γκίκας, ανταποκρινόμενος σε σχετικές προσκλήσεις.

Συγκεκριμένα συμμετείχε στην Βασιλόπιτα των Ηπειρωτών Κέρκυρας, του Πολιτιστικού Συλλόγου Μαντουκίου, του ΟΛΚΕ, του Πολιτιστικού Συλλόγου Ερρεικουσιωτών και της Χωρωδίας Ευρωπούλων. Ο κ. Γκίκας στους χαιρετισμούς του, εκτός από τις καθιερωμένες ευχές, ανέφερε ότι η χώρα μας πέρασε τον κίνδυνο της πτώχευσης και της εξόδου από το ευρώ και τόνισε ότι είναι πλέον στο χέρι της τρικομματικής κυβέρνησης, αξιοποιώντας τις δυνατότητές μας και την ευρωπαική βοήθεια, να ανορθώσει τη χώρα, παραδεχόμενος ωστόσο ότι η κοινωνία έχει φτάσει στα απόλυτα όρια της αντοχής της και ότι από δω και πέρα η κοινωνία μας θέλει να δει μονο θετικές εξελίξεις.

Οι φωτογραφίες είναι από την Πίτα των Μαντουκιωτών μαζί με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Γιάννη Γιούργα και την Αντιπρόεδρο Άννα Γούση, του ΟΛΚΕ μαζί με τον Πρόεδρο του Οργανισμού Σωτήρη Βλάχο και τον Αντιδήμαρχο Σπύρο Αργυρό, και της Ερρίκουσας με τον Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Σαμοΐλη, τον Αντιδήμαρχο Ερρείκουσας Σπύρο Αργυρό και τον Αντιδήμαρχο Οθωνών Τάσο Κασίμη.

pites 27 ian 13_ereikousas

pites 27 ian 13_ mandouki

pites 27 ian 13_ olke