Δελτια Τυπου

Στ. Γκίκας για Εσωκομματικές Εκλογές ΝΔ: «Μέλημά μας η Ενότητα του Κόμματος και η νέα Νίκη της ΝΔ στις επόμενες Εθνικές Εκλογές»

Μετά το πέρας των εσωκομματικών εκλογών της Νέας Δημοκρατίας και την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, ο Βουλευτής Κέρκυρας της Νέας Δημοκρατίας, Στέφανος Γκίκας προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Οι εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας ολοκληρώθηκαν και οι όποιες εσωκομματικές διαμάχες – συνήθεις σε τέτοιες διαδικασίες – τελειώνουν σήμερα.

Η ενότητα του Κόμματος και η πορεία μας προς τη νέα νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις επόμενες Εθνικές Εκλογές αποτελούν μέλημα και κοινή προσπάθεια όλων μας.

Στον νέο Πρόεδρο της ΔΕΕΠ, Σπύρο Παντελιό, στους Προέδρους των ΔΗΜ.Τ.Ο. Κεντρικής Κέρκυρας Μάκη Χαραλαμπόπουλο, Βορρά Βασίλη Κούλα, Νότου Φάνη Σαμοΐλη και Παξών Ζέφη Βλαχοπούλου και σε όλους όσους εξελέγησαν, εύχομαι καλή επιτυχία στον κοινό μας αγώνα για μία ισχυρή και ανοιχτή στην κοινωνία Νέα Δημοκρατία.

Στον απερχόμενο Πρόεδρο της ΔΕΕΠ, Γιάννη Κοντό, επιθυμώ να εκφράσω τις ευχαριστίες μου για τη διαχρονική προσφορά του στο Κόμμα μας και για την λίαν εποικοδομητική θεσμική συνεργασία που είχαμε κατά τη διάρκεια της θητείας του.»