Δελτια Τυπου

Στ. Γκίκας: «Ενισχύεται το Εθνικό Δίκτυο Κινητής Τηλεφωνίας στη Β. Κέρκυρα, Ξεκίνησαν οι Αιτήσεις στο Κτηματολόγιο, Χρηματοδοτείται η Ταινία ‘’Καποδίστριας’’»

Στο πλαίσιο της επίσκεψης του Υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κωνσταντίνου Κυρανάκηστην Κέρκυρα, όπου εκπροσώπησε την Κυβέρνηση στους εορτασμούς της 28ης Οκτωβρίου, ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Στέφανος Γκίκας, είχε συνάντηση με τον Υφυπουργό για θέματα της αρμοδιότητάς του.

Ο Βουλευτής έθεσε εκ νέου το ζήτημα του Κτηματολογίου, το ζήτημα του προβληματικού δικτύου κινητών τηλεφώνων στη Β. Κέρκυρα και τη χρηματοδότηση της ταινίας του Γιάννη Σμαραγδή ‘’Καποδίστριας’’.

Ο Στέφανος Γκίκας προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Με τον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κωνσταντίνο Κυρανάκη, συζητήσαμε εκ νέου θέματα τα οποία του είχα θέσει στο πρόσφατο παρελθόν.

Αρχικά, για το ζήτημα του προβληματικού δικτύου κινητής τηλεφωνίας στη Β. Κέρκυρα, όπου πιάνει αλβανικά δίκτυα, ο Υφυπουργός δεσμεύτηκε πως το προσεχές διάστημα  θα εκτελεστεί έργο ενίσχυσης των κεραίων της κινητής τηλεφωνίας του εθνικού δικτύου, προκειμένου να καλυφθεί η Β. Κέρκυρα.

Δεύτερον, ο κ. Κυρανάκης υπέγραψε τη σημαντική χρηματοδότηση της ταινίας του Γιάννη Σμαραγδή ‘’Καποδίστριας’’, μέσω του ΕΚΟΜΕ. Ο ΕΚΟΜΕ είναι ένας φορέας που έχει σαν σκοπό τη χρηματοδοτική στήριξη ποιοτικών ταινιών, οι οποίες αναδεικνύουν τη χώρα μας διεθνώς. Για τον λόγο αυτό, τον ευχαριστώ θερμά.

Τέλος,  έχει ξεκινήσει η διαδικασία δηλώσεων ακινήτων στο Κτηματολόγιο από τους πολίτες της ΠΕ Κέρκυρας. Για το ζήτημα αυτό αλλά και για λειτουργικά θέματα του Κτηματολογίου, ο κ. Κυρανάκης θα επισκεφτεί εκ νέου την Κέρκυρα τις προσεχείς εβδομάδες.