Δελτια Τυπου

Συγχαρητήρια Στέφανου Γκίκα στους Εισακτέους στην τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Με αφορμή την σημερινή ανακοίνωση των Βάσεων εισαγωγής σε ΑΕΙ και ΤΕΙ, ο Βουλευτής Κέρκυρας της Νέας Δημοκρατίας, Στέφανος Γκίκας, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Επιθυμώ να συγχαρώ από καρδιάς όλους τους νέους και τις νέες της Κέρκυρας, των Παξών και των Διαποντίων Νήσων που πέτυχαν την είσοδό τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Η χαρά είναι μεγάλη για όσους εισήχθησαν στις Σχολές της αρεσκείας τους καθώς σήμερα βλέπουν τους κόπους ετών αλλά και τις εντατικές προσπάθειες της τελευταίας σχολικής χρονιάς να ανταμείβονται. Εύχομαι σε όλα τα παιδιά να έχουν μία καλή και πετυχημένη σταδιοδρομία στον τομέα που επέλεξαν να σπουδάσουν, αλλά και μία ωραία και γεμάτη φοιτητική ζωή, με πολλές εμπειρίες οι οποίες θα διαμορφώσουν και θα εμπλουτίσουν την προσωπικότητά τους.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια και στους γονείς των παιδιών, οι οποίοι στάθηκαν δίπλα τους, τα στήριξαν, τα εμψυχωσαν, ώστε να πετύχουν τον στόχο τους.

Σε όσα παιδιά δεν τα κατάφεραν, τίποτα δεν τελείωσε. Έχουν χρόνο μπροστά τους, να ξαναδοκιμάσουν και να πετύχουν. Εξάλλου ακόμα και μία αποτυχία αποτελεί σημαντικό μάθημα ζωής, από το οποίο αντλούμε για το μέλλον μας.»