Δελτια Τυπου

Δήλωση Στέφανου Γκίκα για την επίσκεψη του υπουργού εσωτερικών Πάνου Σκουρλέτη στην Κέρκυρα.

Ερωτηθείς από Δημοσιογράφους για την επίσκεψη του Υπουργού Εσωτερικών Πάνου Σκουρλέτη στην Κέρκυρα, ο πρ. Βουλευτής της ΝΔ Στέφανος Γκίκας, δήλωσε:

“Ήλθε, είδε και απήλθε και ουδέν νεότερο έφερε στην Κέρκυρα ο κ. Σκουρλέτης. Για το θέμα των σκουπιδιών – που “καίνε” την Κέρκυρα – μας είπε ότι είναι ζήτημα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης να το λύσει… για δε τον Καλλικράτη, έδωσε αόριστες υποσχέσεις για κάποιες θεσμικές αλλαγές. Κατά τα άλλα ήταν μια κομματική επίσκεψη χωρίς γενικότερη ουσία. Ούτε την Μείζονα Αντιπολίτευση της Περφέρειας και του Δήμου δεν συνάντησε!

Αλήθεια τι μπορεί να πουν στους πολίτες σήμερα οι Υπουργοί του κ. Τσίπρα; Ότι η κυβέρνηση που υπηρετούν έφερε το 4ο Μνημόνιο που θα κάνει όλους τους Έλληνες φτωχότερους; Να θυμηθούμε τι μας έλεγαν για την ΔΕΗ ή για την πιθανότητα επιβολής νέων μέτρων, λίγους μήνες πριν; Τώρα, όλοι οι κυβερνώντες, “βαφτίζουν το κρέας ψάρι”, κοροϊδεύουν τους πολίτες με το νέο απατηλό αφήγημα για τα “αντίμετρα” και εκφράζονται απρεπώς για τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Όμως οι Έλληνες πολίτες – έστω και αργά – τους πήραν χαμπάρι και η αντίστροφη μέτρηση έχει προ πολλού αρχίσει…”.