Δήλωση Στέφανου Γκίκα για την Υποψηφιότητα της Κας Ντόρας Μπακογιάννη

Ο Πολιτευτής της ΝΔ Κέρκυρας Στέφανος Σωτ. Γκίκας με αφορμή την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας της Κας Ντόρας Μπακογιάννη, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η ανακοίνωση της υποψηφιότητας της Κας Μπακογιάννη, δημιουργεί νέα δεδομένα για την Παράταξη και το πολιτικό σκηνικό που προέκυψε μετά την ήττα στις πρόσφατες εκλογές. Η μέχρι τώρα πορεία της Κας Μπακογιάννη, αλλά και οι δηλώσεις που έκανε ανακοινώνοντας την υποψηφιότητά της, δείχνουν ότι έχει την εμπειρία, έχει την δύναμη, αλλά και τις ηγετικές ικανότητες, να ανασυγκροτήσει πάνω σε σύγχρονες βάσεις την Παράταξή μας, αλλά και να την οδηγήσει με την εμπιστοσύνη της κοινωνίας – και όχι μόνον μέσα από την φθορά του ΠΑΣΟΚ – στην εξουσία.

Στον αγώνα αυτό που ξεκίνησε η Κα Μπακογιάννη συστρατεύομαι απολύτως. Έχοντας υπογράψει ήδη την υποψηφιότητά της και γνωρίζοντας καλά από την εποχή που ήμουν Εκπρόσωπος Τύπου στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας τις δυνατότητές της, δηλώνω ότι είμαι έτοιμος να δώσω ως στέλεχος της ΝΔ, αλλά και ως ενεργός πολίτης, την μάχη που σηματοδότησε με την υποψηφιότητά της η Κα Μπακογιάννη.»

13-10-2009