Δελτια Τυπου

Δήλωση Στέφανου Γκίκα για τις Εσωκομματικές Εκλογές της ΝΔ

Δευτέρα, 18 Νοέμβριος 2013
Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των εσωκομματικών εκλογών της 16ης Νοεμβρίου 2013, ο Τομεάρχης Εθνικής Άμυνας της ΝΔ Στέφανος Γκίκας, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Επιθυμώ να συγχαρώ όλους όσους έλαβαν μέρος στην εκλογική διαδικασία των εσωκομματικών εκλογών της ΝΔ στην Περιφερειακή Ενότητα Κέρκυρας. Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς όπου η Παράταξή μας «βάλλεται» πανταχόθεν, πολλά κομματικά μας στελέχη με υψηλό αίσθημα ευθύνης, βγήκαν μπροστά, διεκδίκησαν την εκλογή τους στα νέα κομματικά όργανα και πέρασαν το μήνυμα της ανασύνταξης, της ανανέωσης και της διάθεσης για νέους αγώνες. Τώρα όλοι μαζί ενωμένοι πρέπει να στηρίξουμε την προσπάθεια της κυβέρνησης για την ανόρθωση της χώρας και την έξοδο από τα Μνημόνια.»

Εξάλλου στο πλαίσιο των περιοδειών του, ο κ. Γκίκας επισκέφτηκε την Κυριακή το πρωί τα χωριά Βιταλάδες, Παλαιοχώρι και Αγ. Ματθαίο, ενώ το απόγευμα παρακολούθησε το 2ο Συμπόσιο Ενημέρωσης στο Λαογραφικό Μουσείο Αχαράβης, με θέμα «Βόρεια Κέρκυρα: Κοιτάσματα Πολιτισμών» αφιερωμένο στη Μνήμη του Φιλόλογου Καθηγητή Κωνσταντίνου Δ. Καραμούτσου.