Δελτια Τυπου

Δήλωση Στέφανου Γκίκα: “Καλεί σε Συστράτευση για τον Β’ Γύρο των Περιφερειακών”

Ο πρ. Βουλευτής Κερκύρας της Νέας Δημοκρατίας Στέφανος Γκίκας, με αφορμή το αποτέλεσμα των Εκλογών της 26ης Μαΐου 2019, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Την Κυριακή 26 Μαΐου, ο ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά ο κ. Τσίπρας υπέστησαν μια στρατηγική ήττα. Οι Έλληνες πολίτες σε μια δημοψηφισματικού χαρακτήρα εκλογική διαδικασία γύρισαν την πλάτη στον λαϊκισμό, στα ψέματα, στους τακτικισμούς που ευτελίζουν την πολιτική, στον ερασιτεχνισμό, στους επικίνδυνους πειραματισμούς στα εθνικά μας ζητήματα…

Έδωσαν μια ανεπανάληπτη νίκη στην Παράταξή μας και προσωπικά στον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον εμπιστεύθηκαν, επιδοκίμασαν το κυβερνητικό μας Πρόγραμμα και έδειξαν τον δρόμο για την άμεση προσφυγή στην λαϊκή ετυμηγορία. 
Σε λίγες εβδομάδες μια νέα ισχυρή κυβέρνηση με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, θα αναλάβει τις τύχες της Χώρας και θα ξεκινήσει την εθνική προσπάθεια για την ανάπτυξη και ανάκαμψη της οικονομίας μας και την ουσιαστική βελτίωση της ζωής των Ελλήνων πολιτών. 

Αλλά και εδώ στην Κέρκυρα, μετά από 12 χρόνια, η Νέα Δημοκρατία επανήλθε στην κορυφή, επικρατώντας σε όλες τις μάχες έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, τόσο στις αυτοδιοικητικές όσο και στις κάλπες των Ευρωεκλογών! 
Ιδιαίτερα στην Περιφερειά μας, ο Συνδυασμός της υπ. Περιφερειάρχου κας Ρόδης Κράτσα – Τσαγκαροπούλου που στηρίχθηκε από τη Νέα Δημοκρατία και παρά τις δυσκολίες, πέτυχε ευρεία νίκη έναντι του συνδυασμού που στηρίχθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ. 
Τώρα, όλοι μαζί ενωμένοι, αναγνωρίζοντας την προσφορά όλων των στελεχών, κοιτάμε μπροστά, δίνουμε τα χέρια, και μπαίνουμε στην μάχη του β’ γύρου, προκειμένου και η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων να ακολουθήσει το κύμα της αλλαγής, της ελπίδας και της αισιοδοξίας που καλύπτει όλη τη χώρα με μπροστάρη τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ώστε η κα Ρόδη Κράτσα το βράδυ της Κυριακής να είναι η επόμενη Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων.

Και από το βράδυ της Κυριακής ξεκινάμε τον αγώνα για την τελική νίκη της ΝΔ στις Εθνικές εκλογές που θα φέρει την μεγάλη πολιτική αλλαγή και θα στείλει οριστικά και αμετάκλητα τον κ. Τσίπρα στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας...».