Δηλώσεις του Πολιτευτή της ΝΔ κ. Στέφανου Γκίκα για το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών στην Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Κέρκυρας

Ο Πολιτευτής της ΝΔ κ. Στέφανος Γκίκας, σχετικά με το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών, έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις από την Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Κέρκυρας:

«Οπωσδήποτε δεν είναι ένα ευχάριστο βράδυ για την ΝΔ. Βεβαίως, η διαφορά όπως εξελίσσεται δεν έχει καμία σχέση με τα αποτελέσματα των EXIT POLLS. Το μήνυμα, το οποίο έπρεπε να ληφθεί από την Κυβέρνηση, θεωρώ, ότι έχει ληφθεί.

Από αύριο, η Κυβέρνηση της ΝΔ και του Κώστα Καραμανλή, θα σηκώσει ψηλά τα μανίκια, θα αλλάξει κατεύθυνση εκεί που πρέπει να αλλάξει και είμαι απόλυτα βέβαιος, ότι στους αμέσως προσεχείς μήνες θα αναστρέψει το αποτέλεσμα αυτό, υπέρ της ΝΔ.

Επιθυμώ να σχολιάσω και το αποτέλεσμα εδώ στην Κέρκυρα, που βλέπω, ότι η διαφορά είναι αρκετά μεγαλύτερη από τον πανελλαδικό μέσο όρο. Θα πρέπει να αναλυθεί για πιο λόγο οι Νεοδημοκράτες ψηφοφόροι εδώ στην Κέρκυρα επέλεξαν τις παραλίες ή να ψηφίσουν μικρότερα κόμματα, για πιο λόγο η αποχή φτάνει το 50% και να κάνουμε τις απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις στο αμέσως προσεχές διάστημα, για να ανακτήσουμε και εδώ στην Κέρκυρα την εμπιστοσύνη των Κερκυραίων πολιτών.»