Δελτια Τυπου

Επίσκεψη Στέφανου Γκίκα στον νέο Τομέα ΕΚΑΒ Νότιας Κέρκυρας

Επίσκεψη στο κτίριο νέου Τομέα ΕΚΑΒ Ν. Κέρκυρας πραγματοποίησε ο Βουλευτής Κέρκυρας της Νέας Δημοκρατίας, Στέφανος Γκίκας, συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Υγείας Κώστα Ζορμπά, τον Διευθυντή του 7ου Περιφερειακού Τμήματος του ΕΚΑΒ Μιχάλη Τσοβίλη, τον Αντιδήμαρχο Ν. Κέρκυρας, Ιατρό Γιώργο Σαγιά και τον Δημοτικό Σύμβουλο Ν. Κέρκυρας, Διονύση Μίαρη.

Αφού περιηγήθηκαν στη νέα εγκατάσταση του ΕΚΑΒ στο Περιβόλι Ν. Κέρκυρας, έλεγξαν τους χώρους του και συζήτησαν για τα διάφορα λειτουργικά ζητήματα ενόψει της επίσημης λειτουργίας τού Τομέα τον επόμενο μήνα. 

Μετά την επίσκεψη ο κ. Γκίκας προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Με μεγάλη χαρά επισκέφτηκα το νέο Τομέα του ΕΚΑΒ Ν. Κέρκυρας, μια προεκλογική δέσμευση που γίνεται πραγματικότητα. Ήδη έχουν προσληφθεί 5 διασώστες και με την πρόσληψη των υπολοίπων 5 ατόμων τις επόμενες μέρες με τη μορφή επικουρικού προσωπικού για  2 χρόνια θα είμαστε έτοιμοι για τη λειτουργία του. 

Θεωρώ ότι μετά τη σημερινή επικοινωνία που είχα με τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ Νίκο Παπαευσταθίου και τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη διεφάνη ότι ο Τομέας θα μπορεί να λειτουργήσει σε έναν μήνα από σήμερα.

Επόμενος στόχος ο τομέας ΕΚΑΒ Β. Κέρκυρας».