Δελτια Τυπου

Συνάντηση Στ. Γκίκα με Διευθυντή και Δ.Σ. Συλλόγου Εργαζομένων Ε.Φ.Κ.Α. Κέρκυρας

Επίσκεψη στο Ε.Φ.Κ.Α. Κέρκυρας (πρώην Ι.Κ.Α.) πραγματοποίησε ο Βουλευτής Κέρκυρας της Νέας Δημοκρατίας, Στέφανος Γκίκας, όπου συναντήθηκε με τον Διευθυντή της Υπηρεσίας Νίκο Χονδρογιάννη και το Δ.Σ. του Συλλόγου των Εργαζομένων. 

Ο κ. Χονδρογιάννης ενημέρωσε τον Βουλευτή για το έργο το οποίο επιτελείται από την Υπηρεσία, ενώ έθεσε το ζήτημα της έλλειψης προσωπικού και του μεγάλου όγκου εργασίας με τον οποίο έχει επιφορτιστεί η Υπηρεσία μετά από τη συγχώνευση άλλων ταμείων, όπως ο Ο.Γ.Α. 

Επιπλέον,  οι εκπρόσωποι των Εργαζομένων παρέθεσαν στον κ. Γκίκα την ανάγκη για μονιμοποίηση των συμβασιούχων εργαζομένων, την ενίσχυση του δυναμικού των εργαζομένων, την περαιτέρω κατάρτιση του προσωπικού, την αναβάθμιση του υλικοτεχνικού εξοπλισμού της Υπηρεσίας κ.α. 

Ο κ. Γκίκας διαβεβαίωσε τον Διευθυντή της Υπηρεσίας και τους εργαζόμενους ότι τα θέματα που έθιξαν θα μεταφερθούν στους αρμόδιους φορείς του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων. 

Τους ενημέρωσε επίσης για την πορεία ψηφιοποίησης των Υπηρεσιών του Δημοσίου που θα αποφορτίσει τους εργαζόμενους και θα διευκολύνει το κοινό.