Επίσκεψη Στ. Γκίκα στους Παξούς – Συνάντηση με τον Δήμαρχο Παξών, Σπ. Βλαχόπουλο

Επίσκεψη στους Παξούς πραγματοποιεί ο Βουλευτής Κέρκυρας της Νέας Δημοκρατίας, Στέφανος Γκίκας, προκειμένου να ευχαριστήσει τους πολίτες των Παξών για την στήριξη στις εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019.

Στο περιθώριο της επίσκεψης ο κ. Γκίκας είχε μακρά συνάντηση με τον Δήμαρχο Παξών, κ. Σπύρο Βλαχόπουλο, ο οποίος τον ενημέρωσε εκτενώς για τα προβλήματα του νησιού.

Συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος ζήτησε την συνδρομή του Βουλευτή για την απεμπλοκή από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, των έργων Βιολογικός – Αποχετευτικό Δίκτυο Παξών, τα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ η τελευταία παράταση που είχε δοθεί, έληξε προ εβδομάδας (31.7.2019).

Επιπλέον, ο κ. Βλαχόπουλος έθεσε μετ’ επιτάσεως το σοβαρό ζήτημα της στελέχωσης του Κέντρου Υγείας Παξών με νέο Διευθυντή και Βοηθό Μικροβιολόγου.

Συζητήθηκαν επίσης τα ζητήματα λιμενικών υποδομών, καθώς και τα έργα οδοποιίας σε Παξούς και Αντιπάξους, τα οποία έχει ήδη δρομολογήσει η Περιφέρεια, ωστόσο εκκρεμούν.

Τέλος, ο Δήμαρχος Παξών έθεσε και το θέμα επισκευής του φάρου των Αντιπάξων, η οποία πρέπει να πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με το Πολεμικό Ναυτικό.