Η ΝΔ στέκεται κοντά στα στελέχη των Ε.Δ. και Σ.Α.

Στην τελετή παράδοσης –παραλαβής του νέου Αρχηγού Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, Αντιναυάρχου Γιώργου Γιακουμάκη παραβρέθηκε χθες ο υπ. Βουλευτής Κέρκυρας της Νέας Δημοκρατίας κ. Στέφανος Γκίκας. Η τελετή πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της ιστορικής Σχολής Ναυτικών Δοκίμων στον Πειραιά.

Μιλώντας μετά την τελετή με δημοσιογράφους ο κ. Γκίκας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η Νέα Δημοκρατία βρίσκονταν και θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων (Ε.Δ.) και των Σωμάτων Ασφαλείας (Σ.Α.). Τιμούμε και σεβόμαστε στο έπακρο τα στελέχη μας για το σημαντικό έργο το οποίο επιτελούν, διαφυλάσσοντας τα Εθνικά μας κυριαρχικά δικαιώματα και προωθώντας τα ζωτικά Εθνικά συμφέροντα. Οι Ε.Δ. είναι η ασπίδα του Έθνους μας και αξίζουν συγχαρητήρια στους άντρες και τις γυναίκες που κάτω από δύσκολες συνθήκες, οξείας οικονομικής κρίσης, βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του αγώνα για την προάσπιση των Εθνικών Δικαίων.

Η Νέα Δημοκρατία, όπως έπραξε και στο πρόσφατο παρελθόν, όταν επέστρεψε στα στελέχη των Ε.Δ. και των Σ.Α. το 50% των κρατήσεων από μισθούς και συντάξεις, έτσι και τώρα δεσμεύεται ότι θα επιστρέψει και το υπόλοιπο 50% μόλις η δημοσιονομική κατάσταση βελτιωθεί και τα πρωτογενή πλεονάσματα επιστρέψουν. Όπως ακριβώς έπραξε και το 2014. Για εμάς το προσωπικό, ο ανθρώπινος παράγων δηλαδή, αποτελεί βασικό πυλώνα της στρατηγικής μας για τις Ε.Δ.

Δυστυχώς ο κ. Τσίπρας και ο κ. Καμμένος άλλα υποσχέθηκαν και άλλα έπραξαν. Εξαπάτησαν τον Ελληνικό λαό και τώρα ζητούν και τα ρέστα.

Η Νέα Δημοκρατία είναι το κόμμα της ευθύνης που πάνω από όλα βάζει την Ελλάδα και τους Έλληνες.»