Οι Έλληνες Πολίτες επί ΣΥΡΙΖΑ καταντήσαν απρόσωποι αριθμοί σε λίστες με ΑΦΜ..

Σε δηλώσεις για την υποτιθέμενη έξοδο της χώρας από τα Μνημόνια προέβη ο πρ. Βουλευτής Κέρκυρας της ΝΔ, Στέφανος Γκίκας, ο οποίος χαρακτήρισε την σημερινή ημέρα (21-8-2018), «ημέρα μετάβασης» από το 3ο, στο 4ο και «αχρείαστο» Μνημόνιο.
Η πλήρης δήλωση του κ Γκίκα:

«Η σημερινή ημέρα δεν είναι ημέρα για πανηγυρισμούς και φιέστες, αλλά για περισυλλογή και περίσκεψη. Η πικρή αλήθεια είναι οτι μετά από τόσα χρόνια θυσιών και στερήσεων, μεταβαίνουμε από ένα τρίτο αχρείαστο μνημόνιο, που προήλθε από την καταστροφική διακυβέρνηση του πρώτου εξαμήνου της διακυβέρνησης Τσίπρα – Καμμένου – Βαρουφάκη, σε ένα τέταρτο επίσης αχρείαστο Μνημόνιο, που ψήφισε η αναποτελεσματική και ανεκδιήγητη αυτή κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου, μόνο που αυτή τη φορά, δεν συνοδεύεται ούτε από χρηματική ενίσχυση.

Και εξηγούμαι. Η χώρα μπαίνει από σήμερα σε αυστηρό έλεγχο και επιτήρηση από τους δανειστές. Δεν μπορεί συνεπώς να κινηθεί αυτόνομα και αυτόβουλα στο οικονομικό πεδίο. Τον Δεκέμβριο οι περισσότεροι συνταξιούχοι θα δουν τις συντάξεις του Ιανουαρίου περικομμένες από 18 – 30% , από δε την 1η Ιανουαρίου 2020, η μείωση του αφορολόγητου θα φέρει νέες φορολογικές επιβαρύνσεις σε όλους τους Έλληνες, ακόμη και στους εργαζόμενους των 400 € που θα κληθούν να δώσουν ένα μηνιάτικο στην εφορία.

Το χειρότερο όμως είναι ότι μέχρι το 2023, είμαστε υποχρεωμένοι – με υπογραφή Τσίπρα – Καμμένου – να εξασφαλίζουμε κάθε χρόνο υψηλά πλεονάσματα της τάξης του 3.5% – δηλαδή περί τα 7 δις ευρώ – γεγονός που σημαίνει αυστηρή λιτότητα, λιτότητα διαρκείας και άρα τροχοπέδη στην ανάπτυξη της χώρας.

Οι Έλληνες πολίτες όλα αυτά τα χρόνια έχουν υπέρφορολογηθεί βάναυσα, δεν έχουν άλλη φοροδοτική ικανότητα – και αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά οι κκ Τσίπρας – Καμμένος – και τι έκαναν; υπέγραψαν το 4ο Μνημόνιο μειώνοντας ακόμη περισσότερο τα εισοδήματα των πολιτών και διευκολύνοντας έτσι τις διαδικασίες «υφαρπαγής» των περιουσιών τους.

Οι Έλληνες επί ΣΥΡΙΖΑ καταντήσαν απρόσωποι αριθμοί σε λίστες με Αριθμούς Φορολογικού Μητρώου που ακόμα και αν κάποιος χρωστάει 500 € στην Εφορία, του δεσμεύουν και κατάσχουν τους τραπεζιτικούς λογαριασμούς και του πληστηριάζουν ηλεκτρονικά τα ακίνητα με συνοπτικες διαδικασιες…. Αυτή είναι η αληθεια.

Το καλύτερο συνεπώς που έχει να κάνει ο κ. Τσίπρας, είναι να αφήσει τους πανηγυρισμούς και τα «ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα» και να προκηρύξει άμεσα εκλογές, ώστε οι Έλληνες πολίτες να δώσουν την δυνατότητα σε μια νέα κυβέρνηση με ισχυρή λαϊκή εντολή να αντιμετωπίσει τις δύσκολες προκλήσεις και τις επικίνδυνες καταστάσεις που έρχονται και στο οικονομικό και κυρίως στο εθνικό επίπεδο.

Και αυτή η νέα κυβέρνηση θα είναι η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη.».