Δελτια Τυπου

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΔ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ

Με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η επίσκεψη του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας και αυριανού Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην Κέρκυρα. Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας συνοδευόμενος από τον πρ. Βουλευτή Στέφανο Γκίκα τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Γιάννη Κοντό, το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής Μελίτα Ανδριώτη και κομματικά στελέχη, επισκέφτηκε το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας ΑΜΕΑ «Μέλισσα», συναντήθηκε με κοινωνικούς φορείς, επισκέφτηκε το εκλογικό κέντρο της υποψήφιας Περιφερειάρχου Ιονίων Νήσων Ρόδης Κράτσα – Τσαγκαροπούλου, ενώ περπάτησε στους δρόμους της πόλης και συνομίλησε με πολίτες.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε σε ανοικτή πολιτική εκδήλωση στο Ξενοδοχείο Corfu Holiday Palace στο Kανόνι παρουσία πλήθους κόσμου, όπου κάλεσε τους πολιτες της Κέρκυρας των Παξών και των Διαποντίων Νήσων σε πανστρατιά ενόψει των ευρωεκλογών, ώστε η Παράταξή μας να επιτύχει μεγάλη νίκη. Παράλληλα στήριξε την υποψηφιότητα της κας Ρόδης Κράτσα – Τσαγκαροπούλου.
Στόν Χαιρετισμό του ο Στέφανος Γκίκας αφού ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας για την παρουσία του στην Κέρκυρα, κατήγγειλε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ για την απαράδεκτη και επικίνδυνη στάση της στα εθνικά θέματα, εκτίμησε ότι όσο παραμένει αυτή η αναποτελεσματική κυβέρνηση στην εξουσία σωρεύονται δεινά στον Ελληνικό λαό και κάλεσε τους παρευρισκόμενους να δώσουν όλοι μαζί ενωμένοι τον αγώνα για να κάνουν την Κέρκυρα «μπλε» και τα Ιόνια Νησιά «μπλε», στηρίζοντας την υποψηφιότητα της Ρόδης Κράτσα.