Δελτια Τυπου

Παρουσία του Υπουργού Εργασίας η επόμενη Παράδοση των Εργατικών Κατοικιών

Προχώρησε σήμερα η παράδοση των Εργατικών Κατοικιών στον Αγ. Ιωάννη Κέρκυρας, παρουσία του Διοικητού του ΟΑΕΔ, Σπύρου Πρωτοψάλτη

Σε αυτήν την φάση είναι έτοιμες 40 κατοικίες, αλλά παραδίδονται οι 34, καθότι για τις 6 υπάρχουν προσφυγές. Στο τέλος Απριλίου θα είναι έτοιμες προς παράδοση και άλλες 34 κατοικίες. 

Μιλώντας προς τα τοπικά ΜΜΕ ο Βουλευτής Κέρκυρας της Νέας Δημοκρατίας, Στέφανος Γκίκας, αφού ευχαρίστησε τον Διοικητή του ΟΑΕΔ, Σπύρο Πρωτοψάλτη. για το αμέριστο ενδιαφέρον του, δήλωσε τα εξής:

«Είναι πολύ σημαντικό, ότι με την αρμονική συνεργασία όλων, τηρείται το χρονοδιάγραμμα που έχουμε εδώ και μήνες θέσει. Είμαι πολύ χαρούμενος που σε αυτήν την Β’ Φάση, 40 κατοικίες είναι έτοιμες προς παράδοση και ήδη – όπως γνωρίζετε – από την προηγούμενη εβδομάδα έχει ξεκινήσει η παράδοσή τους. 

Σήμερα με τον Διοικητή του ΟΑΕΔ, Σπύρο Πρωτοψάλτη και την Δήμαρχο Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, Μερόπη Υδραίου, είχαμε μια ενδελεχή ενημέρωση για την πρόοδο του έργου από τον εργολάβο, ενώ συνεχίστηκε η παράδοση των Εργατικών Κατοικιών. 

Η επόμενη, Γ’ Φάση της παράδοσης, προγραμματίζεται για το τέλος αυτού του μήνα και αφορά σε άλλες 34 κατοικίες. Μάλιστα, εκτός απροόπτου, θα είναι παρών και ο ίδιος ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Κωστής Χατζηδάκης, τον οποίο ιδιαίτερα  ευχαριστώ για την σημασία που αποδίδει από την πρώτη στιγμή, στο project των Εργατικών Κατοικιών του Αγ. Ιωάννη Κέρκυρας. 

Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μέχρις ότου όλοι οι δικαιούχοι πάρουν τα σπίτια τους. 

Είμαι σίγουρος ότι σύντομα και με την αρωγή του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, ο Αγ. Ιωάννης θα αποτελεί πρότυπο οικισμού σε επίπεδο Χώρας.»