Περιοδείες του Υποψηφίου Βουλευτή ΝΔ Στέφανου Γκίκα στα Δημοτικά Διαμερίσματα των Δήμων Εσπερίων – Αγ. Γεωργίου – Παρελίων

Συνέχισε τις περιοδείες του ο Υποψήφιος Βουλευτής της ΝΔ κ. Στέφανος Γκίκας το 2ήμερο 7-8 Σεπτεμβρίου 2009 όπου επισκέφθηκε Δημοτικά Διαμερίσματα των Δήμων Εσπερίων, Αγίου Γεωργίου και Παρελίων και συνομίλησε με τους πολίτες για τη σπουδαιότητα των επερχόμενων εκλογών και το διακύβευμά τους.

Ο κ. Γκίκας στις ομιλίες του παρουσίασε το σημαντικό αριθμό μεγαλύτερων ή μικρότερων έργων που έχουν γίνει στην κερκυραϊκή ύπαιθρο τα τελευταία χρόνια και τον προγραμματισμό για το ΕΣΠΑ.

Μιλώντας με ελαιοπαραγωγούς συμφώνησε, ότι υπάρχει ένας αριθμός παραγωγών που αδίκως δεν έχει λάβει την επιδότησή του, συνεπεία του κακού ελαιοκομικού μητρώου που έγινε επί εποχής ΠΑΣΟΚ, όμως την παρούσα περίοδο συντάσσεται νέο ελαιοκομικό μητρώο, που τα όποια λάθη θα απαλειφθούν.

Σήμερα Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2009, ο κ. Γκίκας περιοδεύει στα Δημοτικά Διαμερίσματα (Μεσσαριά, Αρμενάδες, Ραχτάδες, Καββαδάδες, Πάγοι) του Δήμου Αγ. Γεωργίου, ενώ αύριο θα περιοδεύσει στα Δημοτικά Διαμερίσματα (Βραγκανιώτικα, Χλωμοτιανά, Χλωμός, Μπούκαρι, Μεσογγή, Μωραΐτικα) τουΔήμου Μελιτείων.