Πολύ Ουσιαστική η Επίσκεψη του Βασίλη Οικονόμου στην Κέρκυρα

Μια πολύ ουσιαστική επίσκεψη πραγματοποίησε την 1η Μαρτίου 2018 στην Κέρκυρα ο Τομεάρχης Υγείας και Βουλευτής Επικρατείας της ΝΔ, Βασίλης Οικονόμου. Συνοδευόμενος από τον πρ. Βουλευτή Κερκύρας Στέφανο Γκίκα επισκέφτηκε τις βασικές Δομές Υγείας της Κέρκυρας και συναντήθηκε με τους θεσμικούς φορείς της Υγείας.

Συγκεκριμένα την Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018, το κλιμάκιο της ΝΔ επισκέφτηκε και ενημερώθηκε από τους Διευθυντές / Διοικητές του Κέντρου Υγείας Κέρκυρας, του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας και του Κέντρου Υγείας Αγίου Μάρκου, ενώ ξεχωριστές συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν με τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Κέρκυρας, τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Κέρκυρας και τον Ιατρικό Σύλλογο Κέρκυρας.

Το βράδυ της ίδιας ημέρας, έλαβε χώρα Νομαρχιακή Συνέλευση στο ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ για απολογισμό επίσκεψης και προγραμματισμό του Αναπτυξιακού Συνεδρίου που σχεδιάζει η ΝΔ στην Κέρκυρα.

 

Όπως είπε ο κ. Οικονόμου: «Μακριά από “κάλπικες” υποσχέσεις και “μεγάλα” λόγια, τα αποτελέσματα των οποίων “πληρώνει” ακριβά η χώρα, η ΝΔ ακούει τα προβλήματα των εργαζομένων στο χώρο της υγείας και βλέπει από κοντά τις όποιες δυσλειτουργίες προκειμένου να επικαιροποιήσει το πρόγραμμα της και να δώσει συγκεκριμένες και τεκμηριωμένες λύσεις. Γι’ αυτό το λόγο θα επισκεφθούμε και τα 128 δημόσια Νοσοκομεία της χώρας!».

 

Από την πλευρά του ο πρ. Βουλευτής Στέφανος Γκίκας, χαρακτήρισε «πολύ ουσιαστική και χρήσιμη» την επίσκεψη του Τομεάρχη Υγείας της ΝΔ στην Κέρκυρα, μια επίσκεψη που όπως είπε: «καταγράψαμε τα προβλήματα των Δομών Υγείας στην Κέρκυρα και το επόμενο διάστημα θα ακολουθήσουν Ερωτήσεις στην Βουλή, όχι με διάθεση μικροπολιτικής αντιπαράθεσης, αλλά στην κατεύθυνση «πίεσης» της πολιτικής ηγεσίας, ώστε να προωθηθούν λύσεις στα προβλήματα και να καλυφθούν οι κρίσιμες ελλείψεις».

Πρόθεση της ΝΔ είναι τον Απρίλιο να διοργανώσει τέσσερα Αναπτυξιακά Συνέδρια, ένα σε κάθε Νομό της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων. Σε αυτά τα Αναπτυξιακά Συνέδρια θα αναπτυχθεί και θα οριστικοποιηθεί το κυβερνητικό πρόγραμμα της ΝΔ για τα Ιόνια Νησιά.