Στ. Γκίκας για Μαρίνα «MegaYacht»: «Δεν μένουμε στα Λόγια, Μιλάμε με Έργα»

Όπως ανακοινώθηκε επίσημα από το ΤΑΙΠΕΔ, με την λήξη της προθεσμίας υποβολής προσφορών, στο πλαίσιο του Διεθνούς Διαγωνισμού, τέσσερις μεγάλοι όμιλοι εκδήλωσαν ενδιαφέρον για την κατασκευή και αξιοποίηση της Μαρίνας «Μega Υacht» της Κέρκυρας.

Σχολιάζοντας την παραπάνω εξέλιξη ο Βουλευτής Στέφανος Γκίκας δήλωσε:

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος που η διαδικασία του διεθνούς διαγωνισμού για την Μαρίνα «Μega Υacht» της Κέρκυρας μπαίνει στην επόμενη φάση. Όλο το προηγούμενο διάστημα μαζί με τον ΟΛΚΕ, δουλέψαμε συγκροτημένα και συγχρονισμένα με το ΤΑΙΠΕΔ, τα συναρμόδια Υπουργεία και όλους τους Φορείς, ώστε να προχωρήσει το μεγάλο αυτό project.

Τώρα θα αξιολογηθούν οι Φάκελοι των προσφορών και εν συνεχεία θα περάσουμε στην Β’ Φάση που είναι η φάση των δεσμευτικών προσφορών. Ελπίζω σύντομα να έχουμε τον ανάδοχο.

Το έργο αυτό, όπως και η Μαρίνα στο «Καφέ Γυαλί» στην πόλη της Κέρκυρας που ο εργολάβος ήδη εγκαταστάθηκε, καθώς και οι Μαρίνες της Λευκίμμης και της Ημερολιάς που ακολουθούν, μας φέρνουν πιο κοντά στον στόχο μας, να γίνει η Κέρκυρα κέντρο θαλάσσιου τουρισμού για την ευρύτερη περιοχή της ΝΑ Μεσογείου.

Το νερό μπήκε στο αυλάκι και είμαι πολύ ικανοποιημένος γι’ αυτό. Δεν μένουμε στα λόγια, μιλάμε με έργα!».