Δελτια Τυπου

Στ. Γκίκας: «Οι πρ. Βουλευτές συμμετέχουν σε Κομματικές Εκδηλώσεις χωρίς να απαιτείται η Έγκριση Κανενός  – Ουδέποτε ρωτήθηκα για την Συμμετοχή του Αλ. Δεσύλλα σε Κομματική Εκδήλωση»

Σε συνέχεια της δήλωσης του πρ. Βουλευτή Κέρκυρας της Νέας Δημοκρατίας, Αλέκου Δεσύλλα, ο Βουλευτής Κέρκυρας της Νέας Δημοκρατίας Στέφανος Γκίκας προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Αναφορικά με τα όσα δήλωσε ο πρ. Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Αλέκος Δεσύλλας, περί υποτιθέμενης διαφωνίας μου με την συμμετοχή του σε συνάντηση με το κυβερνητικό κλιμάκιο που θα βρεθεί αύριο στην Κέρκυρα, δηλώνω κατηγορηματικά ότι ουδέποτε ρωτήθηκα για αυτό το ζήτημα.

Στην  περίπτωση όμως που με ρωτούσαν, η απάντησή μου θα ήταν σαφής: οι πρ. Βουλευτές αποτελούν τη ζώσα ιστορία της Παράταξής μας, χαίρουν εκτίμησης από όλους μας και αυτοδικαίως συμμετέχουν σε οποιαδήποτε κομματική εκδήλωση, χωρίς να απαιτείται η έγκριση κανενός. Άλλωστε είναι ex officio μέλη τόσο της Νομαρχιακής Συνέλευσης όσο και των Συνεδρίων της Νέας Δημοκρατίας. 

Προφανώς ο κ. Δεσύλλας δεν έλαβε σωστές πληροφορίες από τους όποιους συνομιλητές του και σε κάθε περίπτωση το θέμα θα μπορούσε να είχε λυθεί, αν είχε έρθει απλά σε επικοινωνία μαζί μου