Δελτια Τυπου

Συνάντηση Εργασίας Στ. Γκίκα με τον Υπ. Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη

Συνάντηση εργασίας με τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη, πραγματοποίησε σήμερα ο Βουλευτής Κέρκυρας της Νέας Δημοκρατίας, Στέφανος Γκίκας.

Ο Βουλευτής ενημέρωσε τον Υπουργό για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Νομός και ζήτησε την στήριξή του προκειμένου να δρομολογηθούν λιμνάζοντα έργα υποδομών, τα οποία θα συνεισφέρουν σημαντικά στην ανάπτυξη του νησιού.

Συγκεκριμένα, ο Βουλευτής αναφέρθηκε στην ολοκλήρωση του Master Plan του λιμένος με πιθανή ένταξή του στο ΕΣΠΑ σε συνεργασία με το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, σε επικείμενες τουριστικές και ξενοδοχειακές επενδύσεις, σε νέα project αθλητικών υποδομών κ.α.

Μετά το πέρας της συνάντησης ο Στέφανος Γκίκας προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Επισκέφθηκα σήμερα στην Αθήνα τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, με τον οποίο είχαμε μία πολύ εποικοδομητική συζήτηση για θέματα που άπτονται των αναπτυξιακών δυνατοτήτων του Νομού Κερκύρας.

Ο Υπουργός μετέφερε τη βούληση της Κυβέρνησης να βοηθήσει με ενεργό τρόπο την πραγματοποίηση διαφόρων project που θα βοηθήσουν στην ανάπτυξη του τόπου μας.

Επιπλέον ο κ. Γεωργιάδης, κατά την συζήτησή μας, επανέλαβε την πεποίθησή του ότι η επένδυση στον Ερημίτη σέβεται απολύτως το περιβάλλον, είναι προς το συμφέρον της Κέρκυρας και θα αναβαθμίσει περαιτέρω την ευρύτερη περιοχή της Βόρειας Κέρκυρας.

Το προσεχές διάστημα ο Υπουργός θα επισκεφθεί την Κέρκυρα, προκειμένου να αποκτήσει μία πλήρη εικόνα για τις επενδυτικές δυνατότητες του Νομού μας.»