Δελτια Τυπου

Συνάντηση Στέφανου Γκίκα με Ανδρέα Παπαμιμίκο

Πέμπτη, 27 Νοέμβριος 2014

Συνάντηση με τον Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Ανδρέα Παπαμιμίκο, είχε πριν από λίγα 24ωρα ο Στέφανος Γκίκας, στα Γραφεία του Κόμματος στην Λεωφόρο Συγγρού.

Ερωτηθείς από δημοσιογράφους για την συνάντηση, ο κ. Γκίκας δήλωσε:

«Είχα την ευκαιρία να συναντηθώ με τον Γραμματέα της Παράταξής μας, τον φίλο Ανδρέα Παπαμιμίκο, τον οποίο ενημέρωσα για μια σειρά εκκρεμών τοπικών ζητημάτων, τα οποία έχουν δυσαρεστήσει τους πολίτες του νησιού μας, όπως π.χ. το διπλό «χαράτσι», ενώ συζητήσαμε και το θέμα της ανασύνταξης και ανασυγκρότησης του κόμματος στο νησί, εν όψει πιθανών πολιτικών εξελίξεων.

Ο κ. Παπαμιμίκος, αναφέρθηκε σε μια σειρά πολιτικών πρωτοβουλιών και δράσεων, που αναλαμβάνονται αυτή τη περίοδο, όπως η οργάνωση θεματικών εκδηλώσεων σε διάφορα μέρη της χώρας, π.χ. για την Αγροτική Ανάπτυξη, για τα Εθνικά Θέματα, για τον Συνδικαλισμό, κλπ, παράλληλα βεβαίως με την οργάνωση σε κάθε Νομό, πολιτικών εκδηλώσεων για τα 40 χρόνια της ΝΔ. Στην Κέρκυρα η εκδήλωση προγραμματίζεται για την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014.

Οι εκδηλώσεις οργανώνονται από τις τοπικές ΝΟΔΕ και θα πρέπει όλα τα στελέχη – παλαιά και νέα – να δώσουν το παρόν. Η Παράταξη πρέπει να αυξήσει τη συσπείρωσή της. Όπως είναι φυσικό συζητήσαμε και για το θέμα αυτό.

Ο Γραμματέας, κατ’ αρχάς εξέφρασε την πεποίθηση ότι η Κυβέρνηση θα επιτύχει τους στόχους της στην δύσκολη διαπραγμάτευση με την τρόικα, εκτίμησε ότι η οικονομία σταθεροποιείται και ανακάμπτει μέρα με τη μέρα και ότι τα δύσκολα πέρασαν. Εξέφρασε δε την βεβαιότητα ότι η ΝΔ θα επικρατήσει στις επόμενες εθνικές εκλογές – όποτε και αν γίνουν – διότι οι πολίτες αντιλαμβάνονται την σοβαρότητα και το διακύβευμα των εκλογών, καθώς και ότι ο τόπος δεν αντέχει «πισωγυρίσματα» και επικίνδυνους αριστερούς πειραματισμούς.».