Συνάντηση Στέφανου Γκίκα με την Ένωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Ν. Κερκύρας

Συνάντηση με το ΔΣ της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Ν. Κερκύρας (ΕΥΠΣ), είχε σήμερα Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2018, στο Γραφείο του, ο πρ. Βουλευτής Κερκύρας της ΝΔ Στέφανος Γκίκας.

Ο κ. Γκίκας ενημερώθηκε από τον Πρόεδρο, Πυρονόμο Γιάννη Χαλικιά και τα μέλη του ΔΣ για τα θέματα που απασχολούν την Πυροσβεστική Υπηρεσία Κέρκυρας, όπως είναι το κτηριακό και η μετεγκατάσταση του Α’ Πυροσβεστικού Σταθμού που καθυστερεί λόγω μη εκτέλεσης των απαραιτήτων έργων – παρεμβάσεων, για ζητήματα που αφορούν σε ελλείψεις υλικοτεχνικού εξοπλισμού πυρόσβεσης, μέσων αυτοπροστασίας κλπ.

Το ΔΣ της ΕΥΠΣ Ν. Κερκύρας, εξέφρασε επίσης τον έντονο προβληματισμό του για την συνεχιζόμενη δραματική κατάσταση με τα απορρίμματα στην Κέρκυρα, τονίζοντας ότι το 30% περίπου των φετινών πυρκαγιών στο Νομό μας προήλθαν από τα σκουπίδια.

Από την πλευρά του ο κ. Γκίκας ανέφερε ότι γνωρίζει για τις απαράδεκτες συνθήκες που επικρατούν στο κτήριο του Α’ ΠΣ και πόσο αναγκαία είναι η μετεγκατάσταση και δεσμεύθηκε ότι θα ενημερώσει για όλα τα ζητήματα τον αρμόδιο Τομεάρχη της ΝΔ, Βουλευτή Λαρίσσης Μάξιμο Χαρακόπουλο.