Όλοι μαζί ενωμένοι θα βαδίσουμε προς τα εμπρός, για να ανασυγκροτήσουμε την Παράταξή μας

Παρασκευή, 15 Ιανουάριος 2016
Με αφορμή την εκλογή του νέου Πρόεδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, ο τ. Βουλευτής Κερκύρας της ΝΔ, Στέφανος Γκίκας, πρόεβη στην παρακάτω δήλωση:

«Επιθυμώ να συγχαρώ τον νέο Πρόεδρο της Παράταξής μας, Κυριάκο Μητσοτάκη για την νίκη του στις εσωκομματικές εκλογές και να του ευχηθώ υγεία και καλή δύναμη στο έργο του. Επιθυμώ επίσης να συγχαρώ και τον Βαγγέλη Μειμαράκη για τον αγώνα του και τον ενωτικό και βαθιά παραταξιακό του λόγο και στάση.

Όπως επαναλάμβανα καθ´ όλη τη διάρκεια του μαραθώνιου προεκλογικού αγώνα, την επόμενη μέρα – ανεξάρτητα το ποιος θα κέρδιζε – όλοι μαζί ενωμένοι θα πρέπει να βαδίσουμε προς τα εμπρός, για να ανασυγκροτήσουμε την Παράταξή μας και μέσα από το Συνέδριο της Άνοιξης, να παρουσίασουμε μια εναλλακτική κυβερνητική πρόταση που θα βγάλει οριστικά την χώρα από την κρίση και θα μας απαλλάξει το γρηγορότερο από τον κ. Τσίπρα και την καταστροφική κυβέρνησή του.

Χαίρομαι που οι πρώτες δηλώσεις του νέου μας Προέδρου κινούνται προς την ίδια κατεύθυνση.

Σε ότι με αφορά, όπως πάντοτε έπραξα, θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις, για την ισχυροποίηση της ιστορικής Παράταξής μας, την ανάκτηση της εμπιστοσύνης των Ελλήνων πολιτών προς αυτήν και την δυνατόν ταχύτερη ανάληψη της διακυβέρνησης της χώρας από την ΝΔ.»