Άθλιες οι Συνθήκες στο Γυμναστήριο της Άρσης Βαρών στο ΕΑΚΚ

Επίσκεψη πραγματοποίησε την Πέμπτη 10-1-2019, ο πρ. Βουλευτής Κερκύρας της ΝΔ, Στέφανος Γκίκας στον χώρο προπόνησης των αθλητών της  Άρσης Βαρών στο ΕΑΚΚ, όπου παραβρέθηκε στην κοπή της Βασιλόπιτας του Συλλόγου, ενημερώθηκε από τον Πρόεδρο του Α.Σ. «ΑΛΚΙΝΟΟΣ» Ηρακλή Ροδίτη για τις δραστηριότητες του Συλλόγου, τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Άρση Βαρών στην Κέρκυρα, αλλά και για την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στον συγκεκριμένο χώρο του ΕΑΚΚ.

Ο κ. Γκίκας μετά την επίσκεψη, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Παραβρέθηκα σήμερα στην κοπή της Πίτας του Α.Σ. «ΑΛΚΙΝΟΟΣ», ξεναγήθηκα στον χώρο και ενημερώθηκα για όλα τα θέματα που απασχολούν την Άρση Βαρών στην Κέρκυρα. Είναι πράγματι λυπηρό το 2019 οι αθλητές της Άρσης Βαρών στην Κέρκυρα να προπονούνται σε ένα χώρο ετοιμόρροπο με διάσπαρτους κουβάδες που συλλέγουν το νερό της βροχής κάτω από τις κερκίδες, οι οποίες έχουν διαβρωθεί σε επικίνδυνο βαθμό από την εισροή υδάτων, την υγρασία και την σκουριά.  Απαιτείται άμεσα η στεγανοποίηση του χώρου σε όλο το μήκος κάτωθεν της κερκίδας, διότι η διάβρωση έχει λάβει, πέραν πάσης αμφιβολίας, επικίνδυνες διαστάσεις, που εγείρουν ακόμα και ζητήματα στατικότητας. Είναι άμεση επίσης ανάγκη να επισκευαστεί ο χώρος των αποδυτηρίων και το λουτρό των αθλητών.

Ανέφερα στον κύριο Πρόεδρο, ότι θα ενημερώσω την αρμόδια Τομεάρχη της παράταξης μας κα Άννα Καραμανλή για την άθλια αυτή εικόνα, ώστε να ζητήσουμε  την παρέμβαση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Ευχήθηκα τέλος στον κ. Πρόεδρο, στον Προπονητή και στους αθλητές , υγεία και καλή αγωνιστική σεζόν με επιτυχίες