Δελτια Τυπου

Δηλώσεις του Πολιτευτή της ΝΔ και Τομεάρχη Επικοινωνίας της ΝΟΔΕ Κέρκυρας κ. Στέφανου Γκίκα για τις Ευρωεκλογές

Ο Πολιτευτής της ΝΔ και Τομεάρχης Επικοινωνίας της ΝΟΔΕ Κέρκυρας για τις Ευρωεκλογές κ. Στέφανος Γκίκας, την Δευτέρα 1 Ιουνίου 2009, έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις:

«Η Νομαρχιακή Επιτροπή της ΝΔ συνεχίζει και σήμερα Δευτέρα 1 Ιουνίου 2009 τις περιοδείες της στο Νομό, επισκεπτόμενη τις 7μ.μ. το Δήμο Παρελίων. Επί τη ευκαιρία να θυμίσουμε, ότι την Τετάρτη 3 Ιουνίου 2009 τις 8μ.μ. στο Δημοτικό Θέατρο θα μιλήσει ο Υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών κ. Ι. Παπαθανασίου που θα είναι ο κεντρικός ομιλητής της ΝΔ για τις Ευρωεκλογές. Θα απευθύνει μία εξαιρετικά επίκαιρη ομιλία για την πάλη της Κυβέρνησης με την οικονομική λαίλαπα.

Επίσης θα ήθελα να πω, ότι το προηγούμενο Σάββατο 30 Μαΐου 2009, επιτέλους μετά από πάρα πολλά χρόνια και με ενέργειες αυτής της Κυβέρνησης, παραδόθηκε το μεγαλύτερο έργο που έχει γίνει ποτέ από πλευράς οδικών αξόνων στη χώρα μας, η Εγνατία Οδός. Είναι ένα σημαντικό έργο που θα φέρει πιο κοντά στην Κέρκυρα, όχι μόνο τους Ηπειρώτες, αλλά και τους Μακεδόνες και τους Θράκες και τους Θεσσαλούς.

Επίσης την ίδια ημέρα έγιναν και επί της Ιονίας Οδού τα εγκαίνια της παράκαμψης του Αγρινίου. Η ΝΔ απαντάει με έργα, με έργα ουσίας και ανάπτυξης που βελτιώνουν την ποιότητα της ζωής των πολιτών, αναβαθμίζουν τη χώρα μας και αυξάνουν τη γεωπολιτική της ισχύ.»