Επίσκεψη Στέφανου Γκίκα στον Κυνηγητικό Σύλλογο Κέρκυρας

Τρίτη, 01 Ιούλιος 2014

Επίσκεψη στον Κυνηγητικό Σύλλογο Κέρκυρας πραγματοποίησε ο Στέφανος Γκίκας, μετά από πρόσκληση του Συλλόγου. Ο κ. Γκίκας ενημερώθηκε για τις δραστηριότητες του Συλλόγου, αλλά και για τα θέματα που απασχολούν τους Κερκυραίους κυνηγούς.

Συγκεκριμένα ο Πρόεδρος του Κυνηγητικού Συλλόγου Γιώργος Μαυρόπουλος ενημέρωσε τον κ. Γκίκα για τον προγραμματισμό και τις δραστηριότητες του Συλλόγου σε θέματα δασοπροστασίας και δασοπυρόσβεσης, ενώ μετέφερε τον προβληματισμό των κυνηγών για τα πολλά φωτοβολταικά που έχουν κατασκευαστεί τόσο στην ευρύτερη περιοχή των Αγραφών όσο και των Νυμφών και γενικά σε περιοχές που έχουν χαρακτηριστεί ως υψηλής παραγωγικότητας.Επίσης του μετέφερε την ανησυχία των κυνηγών για την αλόγιστη χρήση φυτοφαρμάκων και λιπασμάτων και την επίδραση που έχει στην πανίδα του τόπου.

Τέλος ετέθη από τον Σύλλογο το μεγάλο θέμα της απελευθέρωσης του κυνηγίου στο πάρκο Καλαμά – Σαγιάδαςκαι ζητήθηκε από τον κ. Γκίκα η προώθηση του σχετικού φακέλου. Ο Στέφανος Γκίκας δεσμεύτηκε ότι στο πλαίσιο των δυνατοτήτων του θα προωθήσει τα θέματα του Κυνηγητικού Συλλόγου.

Στη φωτογραφία με τον Πρόεδρο και Αντιπρόεδρο του Κυνηγητικού Συλλόγου κκ. Γιώργο Μαυρόπουλο και Σπύρο Τόμπρο (δεξιά) και τον πρώην Πρόεδρο του Ινστιτούτου Ελαίας κ. Δημήτρη Κασίμη.