Δελτια Τυπου

Επίσκεψη Στέφανου Γκίκα στους Παξούς: «Η ΝΔ θα είναι ο κορμός της νέας Κυβέρνησης»

Δευτέρα, 14 Σεπτέμβριος 2015
Στο πλαίσιο των προεκλογικών του περιοδειών, ο υπ. Βουλευτής Κέρκυρας της Νέας Δημοκρατίας κ. Στέφανος Γκίκας επισκέφτηκε σήμερα τους Παξούς. Ο κ. Γκίκας συναντήθηκε με τον Δήμαρχο του νησιού κ. Σπύρο Βλαχόπουλο, μέλη του Δ.Σ. και κομματικά στελέχη. Επίσης, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους των κοινοτήτων Γαΐου, Λάκκας, Λογγού και Φουντάνας. Στον Ι.Ν. της Σταυροπροσκυνήσεως στην Φουντάνας ο κ. Γκίκας παραβρέθηκε στην Θεία Λειτουργία για την ημέρα της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού.

Ο κ. Γκίκας μετέφερε το κλίμα αισιοδοξίας και νίκης που επικρατεί, αφού δήλωσε σίγουρος ότι στις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής η Νέα Δημοκρατία θα βγει πρώτο κόμμα και θα είναι ο κορμός της νέας κυβέρνησης. Επεσήμανε ότι η επόμενη ημέρα θα είναι δύσκολη, αλλά το πρόγραμμα που παρουσίασε ο Πρόεδρος του κόμματος, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, το περασμένο Σάββατο στην ΔΕΘ, θα συμβάλει στην όσο δυνατόν καλύτερη διαχείριση του σκληρού Μνημονίου που μας έφερε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Άλλωστε η Νέα Δημοκρατία ήδη το διάστημα 2012-2014 απέδειξε ότι ξέρει να δουλεύει σκληρά και να φέρνει αποτελέσματα.

Στην συνάντησή του με τον Δήμαρχο, τους Αντιδημάρχους και μέλη του Δ.Σ. ο κ. Γκίκας ενημερώθηκε για τα ζητήματα που βρίσκονται σε εκκρεμότητα, όπως το αποχετευτικό και η ύδρευση των Παξών, οι διαχείριση των απορριμμάτων, η προσπάθεια για την ίδρυση Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Παξών κλπ. Επιπλέον, ο κ. Γκίκας ενημέρωσε για τις παρεμβάσεις που πραγματοποίησε στο πλαίσιο του Κοινοβουλευτικού Ελέγχου και αφορούσαν προβλήματα των Παξών.