Η σημερινή Ημέρα μας γεμίζει Αισιοδοξία

Με αφορμή την επίσκεψη του Υπουργού Τουρισμού, Χάρη Θεοχάρη, στο Αεροδρόμιο της Κέρκυρας, προκειμένου να υποδεχθεί την πρώτη πτήση εξωτερικού που έφτασε στον Αερολιμένα «Ι. Καποδίστριας», ο Βουλευτής Κέρκυρας της Νέας Δημοκρατίας, Στέφανος Γκίκας, μιλώντας στα ΜΜΕ ανέφερε:

«Με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε σήμερα στην Κέρκυρα τον Υπουργό Τουρισμού, κ. Χάρη Θεοχάρη. Η σημερινή ημέρα έχει ιδιαίτερο συμβολισμό, καθώς σήμερα η Ελλάδα ανοίγει της πύλες της στον Τουρισμό.

Αποτελεί λοιπόν ιδιαίτερη τιμή για εμάς, που ο Υπουργός Τουρισμού βρίσκεται σήμερα εδώ στη Κέρκυρα, σε έναν από τους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς της Χώρας, για να υποδεχθεί μαζί μας την πρώτη πτήση που αναμένεται να προσγειωθεί στο Αεροδρόμιό μας σε λίγη ώρα.

Σήμερα λοιπόν, δεν μπορούμε, παρά να είμαστε αισιόδοξοι και ελπίζουμε σε αυτή την δύσκολη χρονιά, η τουριστική περίοδος που ξεκινάει σήμερα, να είναι όσο καλύτερη γίνεται!

Η Πολιτεία έχει μεριμνήσει για τα απαραίτητα πρωτόκολλα στις πύλες εισόδου και εφόσον όλοι επιδείξουν ατομική ευθύνη και ακολουθούν τους κανόνες, θα αντιμετωπίσουμε με επιτυχία τις όποιες υγειονομικές προκλήσεις. Η Κέρκυρα είναι ένας υγειονομικά ασφαλής υγειονομικός προορισμός.

Καλό μήνα! Καλή αρχή!»