Καλώ όλα τα μέλη της ΝΔ να λάβουν μέρος στην εσωκομματική διαδικασία

Σάββατο, 02 Απρίλιος 2016
Δηλώσεις με αφορμή τις επερχόμενες εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ, την Κυριακή 3 Απριλίου και την Τετάρτη 6 Απριλίου, πραγματοποίησε ο πρ. Βουλευτής της ΝΔ Στέφανος Γκίκας.

Αναλυτικά, ο κ. Γκίκας υπογράμμισε:
«Όπως είναι γνωστό, την Κυριακή 3 Απριλίου 2016, καθώς και την Τετάρτη 6 Απριλίου 2016, διεξάγονται σε όλη την Χώρα, οι εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ, για την ανάδειξη νέων κομματικών οργάνων, σε τοπικό επίπεδο. Υπήρξαν άλλωστε και θα υπάρξουν και νέες, σχετικές ανακοινώσεις από την ΝΟΔΕ.

Την Κυριακή ψηφίζουμε για τον Πρόεδρο και τα μέλη των Τοπικών Οργανώσεων της ΝΔ σε Βορρά (Βελονάδες), Μέση (Πόλη), Νότο (Αργυράδες) και Παξούς, ενώ την Τετάρτη το απόγευμα θα εκλέξουμε στην Πόλη, τους Τομεάρχες των θεματικών Τομέων της ΝΟΔΕ.
Τα 60 περίπου άτομα που θα εκλεγούν από αυτές τις δύο διαδικασίες, θα εκλέξουν τον νέο πρόεδρο της ΝΟΔΕ, σε ξεχωριστές εκλογές την Κυριακή 17 Απριλίου 2016.
Είναι λοιπόν κρίσιμη και ουσιαστική, τόσο η διαδικασία της Κυριακής 3 Απριλίου, όσο και της προσεχούς Τετάρτης, ώστε να επιλεγούν τα νέα μέλη των κομματικών μας οργάνων, με την ευρύτερη δυνατή κομματική νομιμοποίηση και συμμετοχή.

Αξιόλογα στελέχη της τοπικής κοινωνίας – πολλά εκ των οποίων είναι νέα πρόσωπα – πλαισιώνουν τις λίστες των υποψηφίων μας, αποδεχόμενα την πρόσκληση του Αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη για ενεργό συμμετοχή και δράση στην νέα μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλεται από όλους μας, για την ανασυγκρότηση της ιστορικής μας Παράταξής.
Καλώ λοιπόν όλα τα μέλη μας, και τα 3.200 που έχουν δικαίωμα ψήφου σε αυτές τις εσωκομματικές εκλογές, να προσέλθουν και να λάβουν μέρος ενεργά στην υγιή αυτή δημοκρατική, εσωκομματική διαδικασία.

Την επόμενη μέρα, όλοι μαζί ενωμένοι, θα παλέψουμε για την ανασυγκρότηση και ανασύνταξη της ΝΔ και σε τοπικό επίπεδο, με μόνο στόχο την άνοδο της ΝΔ και την όσο το δυνατόν γρηγορότερα, απαλλαγή από την ανίκανη και επικίνδυνη κυβέρνηση του κ. Τσίπρα που έχει σωρεύσει πολλά δεινά στην Χώρα.»