Δελτια Τυπου

Οδικό Δίκτυο και Ύδρευση στην Συνάντηση Γκίκα Μπουκώρου

Συνάντηση με τον Αν. Τομεάρχη Υποδομών της ΝΔ, Βουλευτή Μαγνησίας Χρήστο Μπουκώρο, είχε την Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018, στην Αθήνα, ο πρ. Βουλευτής Κερκύρας της ΝΔ Στέφανος Γκίκας. 

Ο κ. Γκίκας έθεσε στον Τομεάρχη της ΝΔ την ανάγκη βελτίωσης των βασικών υποδομών στην Κέρκυρα, με έμφαση, πρώτον στο οδικό δίκτυο που η κατάστασή του είναι απαράδεκτη και δεύτερον στην αντιμετώπιση της λειψυδρίας με την υλοποίηση  έργων ύδρευσης όπως το έργο των Φραγμάτων. 

Ο κ. Γκίκας αναφέρθηκε επίσης στην έλλειψη βασικών λιμενικών υποδομών (όπως ο Λιμένας στην Β. Κέρκυρα) και στην παντελή απουσία κλειστών αθλητικών υποδομών στην Βόρεια και Νότια Κέρκυρα. Τόνισε δε ότι είναι αδικαιολόγητη η αντιμετώπιση της Κέρκυρας από την κεντρική εξουσία στον τομέα των υποδομών, αφού γίνονται ελάχιστα έργα, μιας και η συνεισφορά της Κέρκυρας στα Δημόσια Ταμεία είναι δυσανάλογα μεγάλη. 

Ο κ. Μπουκώρος ανέφερε ότι στο κυβερνητικό πρόγραμμα της ΝΔ στον Τομέα των Υποδομών θα συμπεριληφθούν οι κρίσιμες ανάγκες της Κέρκυρας, με έμφαση στην βελτίωση του οδικού δικτύου.