Οι Φιλαρμονικές μας πρέπει να επιδοτούνται κατ’ έτος από το Κράτος

Πέμπτη, 08 Ιανουάριος 2015

Επισκέψεις σε χωριά των πρ. Δήμων Παρελίων, Αχιλλείων και Μελιτειέων πραγματοποίησε, το παρελθόν διήμερο, ο Υποψήφιος Βουλευτής της ΝΔ Στέφανος Γκίκας, όπου συναντήθηκε με στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και αρκετούς πολίτες των παραπάνω Δημοτικών Διαμερισμάτων.

Συγκεκριμένα ο κ. Γκίκας επισκέφτηκε τα χωριά Σιναράδες, Πέλεκα, Κοινοπιάστες, Χλομός, Αγ. Ματθαίος, Στρογγυλή και ενημερώθηκε για θέματα και προβλήματα που απασχολούν τους κατοίκους των περιοχών.

Ο κ. Γκίκας παρευρέθηκε επίσης στην Πρωτοχρονιάτικη κοπή Πίττας της Φιλαρμονικής Κοινοπιαστών και του Πολιτιστικού Συλλόγου Χλομού. Στον σύντομο χαιρετισμό του στην Φιλαρμονική Κοινοπιαστών, ο κ. Γκίκας εξέφρασε την χαρά του γιατί μόνον το τελευταίο χρόνο, 52 νέα παιδιά ενεγράφησαν στην Φιλαρμονική, αναφέροντας ότι: «είναι εξαιρετικά ενθαρρυντικό ότι οι νέοι της Κέρκυρας, σε μια εποχή που ελλοχεύουν πολλοί κίνδυνοι για την νεολαία μας, προσφεύγουν στην δημιουργική δράση και στην μουσική παιδεία που προσφέρουν δωρεάν οι Φιλαρμονικές μας. Να γιατί οι Φιλαρμονικές μας πρέπει να τύχουν περισσότερης προσοχής από την Πολιτεία και να επιδοτούνται κατ’ έτος από το Κράτος.».

Την Πέμπτη 8 Ιανουαρίου, ο Στέφανος Γκίκας επισκέφτηκε χωριά του πρ. Δήμου Αγ. Γεωργίου