Πασχαλινές Ευχές με πολιτικά μηνύματα από τον Στέφανο Γκίκα

«Εύχομαι ολόψυχα στους κατοίκους της Κέρκυρας, των Παξών και των Διαποντίων Νήσων, Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα. Είθε το Αναστάσιμο φως να μας δώσει δύναμη, αισιοδοξία, ελπίδα και ειρήνη.
Δυστυχώς τα τελευταία δύο χρόνια η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, έφερε την Ελλάδα χρόνια πίσω, οι θυσίες των Ελλήνων πολιτών της προηγούμενης περιόδου εξανεμίστηκαν. Η αξιοπιστία της Χώρας καταβαραθρώθηκε, η οικονομία βυθίστηκε ξανά στο σπιράλ της ύφεσης, η ανεργία πήρε και πάλι την ανιούσα, η φτώχια και η ανέχεια αυξήθηκαν, η μεσαία τάξη «εξαφανίστηκε». Η μια κυβερνητική αστοχία διαδέχεται την άλλη, η αναποτελεσματικότητα της κυβέρνησης δεν έχει προηγούμενο! Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, προκειμένου να κερδίσει λίγους ακόμη μήνες εξουσίας, ο κ. Τσίπρας πανηγυρίζει για την Συμφωνία του Eurogroup της 7ης Απριλίου, που φέρνει ουσιαστικά ένα 4ο Μνημόνιο με νέα βαριά υπερφορολόγηση για όλους τους Έλληνες και νέες περικοπές συντάξεων. Ένα Μνημόνιο που θα ισχύσει πέραν του κοινοβουλευτικού βίου αυτής της κυβέρνησης και που για πρώτη φορά δεν έχει εξασφαλιστεί ούτε ένα ευρώ χρηματοδότησης. Αυτό δυστυχώς είναι το τίμημα της ανικανότητας και της αναποτελεσματικότητας της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ…
Η Νέα Δημοκρατία με Πρόεδρο τον μεταρρυθμιστή πολιτικό Κυριάκο Μητσοτάκη, σύντομα θα κληθεί να ανορθώσει την Χώρα και να επαναφέρει την ομαλότητα. Όπως όλες οι δημοσκοπήσεις δείχνουν, οι πολίτες εμπιστεύονται ολοένα και περισσότερο την Νέα Δημοκρατία την οποία θεωρούν πια, ως τη μόνη λύση για την έξοδο της Πατρίδας από την πολύπλευρη κρίση…»