Δελτια Τυπου

Στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της ΟΣΚΑ ο Στέφανος Γκίκας

Στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας και στην χοροεσπερίδα της Ομοσπονδίας Συλλόγων Κερκυραίων Αττικής (ΟΣΚΑ) «Ιωάννης Καποδίστριας», που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017 στο Ξενοδοχείο ΑΜΑΛΙΑ στην Αθήνα, παραβρέθηκε ο τ. Βουλευτής Κέρκυρας της ΝΔ, Στέφανος Γκίκας.

Ο κ. Γκίκας στον σύντομο χαιρετισμό του, αφού ευχαρίστησε τον Πρόεδρο κ. Γιάννη Παργινό, την Γενική Γραμματέα κα Λίνα Βέργη, τον Αντιπρόεδρο κ. Σπύρο Χειρδάρη και τα λοιπά μέλη του ΔΣ της ΟΣΚΑ για την πρόσκληση, ευχήθηκε καλή επιτυχία στις δραστηριότητες της Ομοσπονδίας και ευόδωση όλων των στόχων των Συλλόγων που την απαρτίζουν. Συνεχάρη δε την Ομοσπονδία για την προσπάθεια που καταβάλλει στο καλλιτεχνικό πεδίο με την δημιουργία της πολύ αξιόλογης Χορωδίας και στο επιστημονικό πεδίο με την Ένωση Νέων Επιστημόνων της ΟΣΚΑ.

Ο κ. Γκίκας ανέφερε, ότι είναι πολύ σημαντικό που οι ετεροδημότες μας διατηρούν άσβεστες, τις παραδόσεις, τα ήθη και τα έθιμά μας και προβάλλουν την Κέρκυρα στην Αθήνα και αλλαχού, ενώ τους ευχαρίστησε για το συνεχές ενδιαφέρον τους για τα τεκταινόμενα στο νησί μας που αντιμετωπίζει πολλά και σοβαρά προβλήματα.
Κλείνοντας ο κ. Γκίκας ευχήθηκε στους ετεροδημότες μας να έχουν μια δημιουργική και παραγωγική χρονιά με υγεία, ευτυχία και επιτυχίες, εκτιμώντας ότι το 2017 θα είναι μια χρονιά «αλλαγών και ανατροπών που θα φέρουν την ελπίδα σε όλους τους Έλληνες.».