Στ. Γκίκας: «Και οι Φύλακες Φυλακών Δικαιούχοι του Εφάπαξ Επιδόματος των 600 Ευρώ»


Κατατέθηκε η Τροπολογία για την έκτακτη ενίσχυση του συνόλου του ένστολου προσωπικού του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.

Η Τροπολογία, που αναμένεται να ψηφιστεί το αμέσως προσεχές διάστημα, προβλέπει την εφάπαξ καταβολή του ποσού των 600 Ευρώ στο σύνολο του ενστόλου προσωπικού, άρα και στην Εξωτερική και Εσωτερική Φρουρά των Σωφρονιστικών Καταστημάτων.

Ο Βουλευτής Κέρκυρας της Νέας Δημοκρατίας, Στέφανος Γκίκας, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Με την κατάθεση της Τροπολογίας για την έκτακτη ενίσχυση, ύψους 600 Ευρώ, του ενστόλου προσωπικού του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, η οποία θα ψηφιστεί τις επόμενες ημέρες, υλοποιείται η ανακοίνωση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Είναι σημαντικό, ότι συμπεριλαμβάνονται οι υπηρετούντες στην Εξωτερική και Εσωτερική Φρουρά των Καταστημάτων Κράτησης, η οποία επίσης υπάγεται στο ένστολο προσωπικό του Υπουργείου.

Ευχαριστώ τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο και το οικονομικό επιτελείου του δίκαιου αυτού αιτήματος που είχαμε από την αρχή θέσει